SÄLJER, INSTALLERAR OCH UTFÖR SERVICE PÅ VÄRMEPUMPAR.

026-14 29 01

  • varme-filter-1-7029
  • varme-filter-1-7001
  • varme-filter-1-7048
  • varme-filter-1-7038
  • varme-filter-1-7028

Tjänster

Vår specialitet är värme, kyla, ventilationsinstallationer med tillhörande underhållsservice. Företaget och personalen är certifierade värmepumpsinstallatörer, auktoriserade kylinstallatörer.

Vi jobbar med kända märken som IVT och Daikin.

Våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. 

Vi är idag ett auktoriserat IVT serviceombud med service på IVT och Bosch värmepumpar. Vi utför service på de flesta värmepumpsfabrikat.

Konverteringar från elelement till vattenburen värme med radiatorer eller golvvärme eller övriga VVS-tjänster kan vi hjälpa till med. 
Många av våra kunder har ”Serviceavtal”. Med ett serviceavtal hos oss håller vi koll på er anläggning att den mår och går bra. Man väljer själv i samråd med oss hur ofta vi skall se över anläggningen. Normalt vart annat år om man ser över den själv under tiden. Vill man inte "göra" någonting så rekomenderar vi att vi kommer varje år och gör ren filter m.m. för att du ska har en välfungerande anläggning.

Du har även tillgång till vår telefon jour om du har avtalet med oss. Om värmepumpen är ny (Bergvärme eller luft /vatten) så gäller den under garantitiden ändå.

Under vinterhalvåret (1 nov - 31 mars) har vi jourtjänst för att våra kunder skall känna sig trygga.