SÄLJER, INSTALLERAR OCH UTFÖR SERVICE PÅ VÄRMEPUMPAR.

026-14 29 01

  • 4
  • 1
  • galleri1
  • 2
  • 3
  • galleri2

Tjänster

Vår specialitet är värme, kyla, ventilationsinstallationer med tillhörande underhållsservice. Företaget och personalen är certifierade värmepumpsinstallatörer, auktoriserade kylinstallatörer.

Vi jobbar med kända märken som IVT och Daikin.

Våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. 

Vi är idag ett auktoriserat IVT serviceombud med service på IVT och Bosch värmepumpar. Vi utför service på de flesta värmepumpsfabrikat.

Konverteringar från elelement till vattenburen värme med radiatorer eller golvvärme eller övriga VVS-tjänster kan vi hjälpa till med. 
varme web 0433varme web 0433
varme web 0433
Många av våra kunder har ”Serviceavtal”. Med ett serviceavtal hos oss håller vi koll på er anläggning att den mår och går bra. Man väljer själv i samråd med oss hur ofta vi skall se över anläggningen. 

Idag tillhandahåller vi en helt ny servicetekniker ”EasyServ”. En molntjänst där vår elektroniska servicetekniker tittar på värmepumpen varje kvart eller 35 040 gånger varje år. Vid eventuella driftstörningar kommer vi att kontakta dig via mail eller sms. Som kund kan du logga i via vår hemsida och höja eller sänka värmen eller varmvattnet. Varje år kommer du som kunde få en årsrapport. Vid behov kommer vi att ge en åtgärdsplan som kan leda till bättre besparing eller förebyggande åtgärder för att minimera driftstörningar eller höga reparationskostnader.  

Under vinterhalvåret (1 okt - 31 mars) har vi jourtjänst för att våra kunder skall känna sig trygga.